W cyfrowej transformacji najważniejszy jest człowiekWarszawa, 18 czerwca 2019 – PKB Polski może zwiększyć się nawet o 275 mld złotych w ciągu najbliższych sześciu lat, jeśli w pełni wykorzystamy potencjał cyfryzacji . S
Ekonomiści Ernst & Young i instytutu badawczego Oxford Economics zaliczyli Polskę do grupy 25 Rynków Szybkiego Wzrostu – krajów, które będą miały kluczowy wpływ na kształt światowej gospodarki w c
INFORMACJA PRASOWA-7 lutego 2018Astell&Kern ACRO L1000Wzmacniacz Słuchawkowo-Głośnikowy z DACAstell&Kern przedstawia nową markę produktów audio o nazwie ACRO. Zdobyte przez Astell&Kern doświadczenie w projekto
Informacja prasowa – PrestoLipiec 2018Dom pachnący latem!Mamy wakacje! Presto zaprasza do rajskiej krainy, w której intensywne aromaty soczystych owoców wypełniają wnętrza domów… Poczuj wibrujący miks ananasa i mango
Międzynarodowe firmy z całego świata odnotowują znaczący wzrost liczby kontroli skarbowych, podczas których urzędnicy szczególnie interesują się cenami transferowymi. Aż 60 proc. spółek dominujących płaci karne odsetki
Z dobrym eventem jest jak z odpaleniem rakiety: wszystko trzeba bardzo dokładnie zaplanować i przygotować w najdrobniejszych szczegółach. Ale właśnie dzięki temu wrażenia mogą być niezapomniane, żeby nie powiedzieć – ko
Rośnie optymizm dotyczący wzrostu gospodarczego, perspektyw zatrudnienia oraz dostępności kredytów i rentowności firm z branży motoryzacyjnej ? dowodzi ósmy Barometr Nastrojów Menedżerów Firm Sektora Motoryzacyjnego.&hellip
Pizza Hut w ofercie PizzaPortal.plSpecjalna promocja tylko dla użytkowników serwisu!Z pepperoni, ananasem, a może wegetariańska? Od 16 października do 12 listopada wielbiciele gorącej pizzy prosto z pieca będą mogli zamawia�
Racibórz, dnia 24.01.2018INFORMACJA PRASOWAW sobotę, 20 stycznia Akademia Fitness obchodziła 5-lecie istnienia. Z tej okazji w siedzibie klubu odbyło się huczne przyjęcie z udziałem klientów oraz instruktorów.5 lat Akademii
Znajdź chwilę na nietypowe święto –kulinarne inspiracje na Światowy Dzień ChlebaPieczywo, w tym głównie chleb, od pokoleń pozostaje jednym z podstawowych składników menu większości z nas – przeciętny Polak zjada śr