KOMUNIKAT PRASOWYWarszawa, 25.06.2019Już od 1 lipca br. wszystkie firmy zatrudniające minimum 250 pracowników będą miały obowiązek zapisania pracownika do Pracowniczych Planów Kapitałowych. To już więc ostatnie dni na przy
Reader’s Digest Przegląd Sp. z o.o. zmienia nazwę na Tarsago Polska Sp. z o.o. Zmiana ma podkreślać przynależność firmy do nowego właściciela ? Tarsago Media Group. Tarsago Polska będzie miało również nową identyfi
04/20/18Okulary na majówkęWielkimi krokami zbliża się wyczekiwana przez wszystkich majówka. Każdy inaczej planuje swój wypoczynek, ale wszyscy liczą na słońce. Gadżet, którego na pewno nie może zabraknąć w Twoim baga�
Jak szukać odpowiedniej pracy?Autorem artykułu jest Kira F.Gdzieś tam czeka Twoja wymarzona praca. Chociaż być może w tej chwili nic na to nie wskazuje, ona na prawdę gdzieś jest. Musisz ją tylko znaleźć… i dostać
Warszawa, 11.09.2019r. Mogłoby się wydawać, że jesień to smutny moment, ponieważ kończą się ciepłe miesiące, dzień się skraca i wszystko się staje ponure. Nie w Warszawie. Jeżeli jesteś fanem wydarzeń kulturalnych, ko
Sopot, 23-25 maja 2012 r.Przezwyciężanie kryzysu zaufania na rynkach finansowych, konkurencja na jednolitym rynku finansowym po LTRO oraz biznes i ryzyko bankowości detalicznej – m.in. te tematy poruszą eksperci Ernst &
Informacja prasowaWarszawa, 3 października 2017Studencie! Najwyższy czas zakończyć swoje najdłuższe wakacje! Wkrótce powrócisz do edukacyjnych obowiązków, wykładów i przyjaciół. Spotkania towarzyskie wymagają jednak od
Negatywne skutki wzrostu wartości przeterminowanych kredytów w bankach strefy Euro będą miały największy wpływ na realną gospodarkę w 2013 roku. Różnica między poziomem ubezpieczeń o gwarantowanym zwrocie, a
Warszawa, 20 czerwca 2018r.Georges Bizet, Edith Piaf czy Jaques Offenbach… najpiękniejsze arie francuskich kompozytorów i najbardziej znane melodie przenoszące słuchaczy w klimat malowniczych ulic Paryża, to w tym roku przepis
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj