Pytania do dziś pozostające bez odpowiedzi. Dziwne zjawiska. Cuda historii. Tajemnicze zdarzenia. Najnowsza propozycja wydawnictwa Reader?s Digest Największe sekrety świata znajduje wyjaśnienia wielu zjawisk i przedstawia nowe spo
INFORMACJA PRASOWA25 kwietnia 2018COWON PLENUE J oraz COWON PLENUE VTen koreański producent przenośnego audio wie, jak wydobyć powalający dźwięk z niewielkiego urządzenia. Pomimo iż marka nie należy do najtańszych to od pe
Włocławek, 16 września 2020 r. Wybieraj zdrowe i lokalne produkty, jeśli chcesz wzmocnić swoją odporność Jesienią nasz organizm narażony jest na różnego rodzaju infekcje wirusowe. W tym okresie powinniśmy szczególnie za
Warszawa, 20 czerwca 2018r.Georges Bizet, Edith Piaf czy Jaques Offenbach… najpiękniejsze arie francuskich kompozytorów i najbardziej znane melodie przenoszące słuchaczy w klimat malowniczych ulic Paryża, to w tym roku przepis
Półki sklepowe pełne są gotowych wyrobów cukierniczych. Jeśli jednak zależy nam na tym, co jemy i podajemy swoim najbliższym, powinniśmy robić własne wypieki. Są zdrowsze, smaczniejsze i tańsze! W książce ?Domowe ciasta
Z początkiem października rusza nowa odsłona sklepu internetowego Reader’s Digest. Wydawnictwo przygotowało rozszerzoną ofertę, stworzyło nowe działy zakupowe, odmieniło wygląd sklepu oraz ułatwiło jego obsługę. Dzi
Sen nocy letniej. Jak nie dać się upałom?Lato w pełni, dni są coraz bardziej upalne, a wysokie temperatury utrzymują się również w nocy. Sypia się wtedy o wiele gorzej. Na szczęście są sposoby na to, by nie pocić się &h
Już 4 na 5 powodzi w Europie monitorowanych jest za pomocą satelitów, a aplikacje informujące o zanieczyszczeniu powietrza biją rekordy popularności. To wszystko dzięki danym z kosmosu.Według raportu rocznego programu Copernic
Największym bohaterem jest tata!Dotleń organizm, popraw samopoczucie i stwórz niepowtarzalny nastrój! W dzień ojca zabierz swoje dziecko na trening i zainspiruj je do działania. Pokazując mu zdrowe nawyki staniesz się jego sup
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Pierwsza atestacja żywności organizowana w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” odbyła się w kwietniu 2011 roku. Od tego czasu, członkowie Loży E