Jury konkursu pod przewodnictwem Jana Krzysztofa Bieleckiego wyłoniło następujących finalistów dziesiątej edycji:Barbara Edelmuller-Generaux ? Batim Transport MiędzynarodowyLeszek Gierszewski ? Drutex SAKonrad Grzeszczyk i
Łódź, 22 października 2019 r.`Informacja prasowaCzyszczenie kamienia naturalnego, lastryka i betonuCzyli czego warto użyć do pielęgnacji nagrobkówKamienie naturalne, cement czy lastryko, są obecne nie tylko w przestrzeniac
INFORMACJA PRASOWA9 marca 2018Ponad 50 lat doświadczenia w produkcji słuchawek stawia koreańskiego producenta Cresyn Co. Ltd. w czołówce producentów słuchawek dla największych marek świata. Około 90% produkcji to produkty O
Warszawa, 23.12.2019 5 powodów, dla których warto odwiedzić Szczawnicę zimąNie masz jeszcze planów na Sylwestra? Marzy Ci się zimowy wypoczynek z dala od zgiełku i tłumów? Przedświąteczna gorączka sprawia, że masz oc
Informacja prasowaWarszawa, 8 listopada 2018Do 2050 roku rozwój technologii przyczyni się do wygodniejszego i zdrowszego stylu życia, a my otoczeni przez inteligentne maszyny będziemy mogli cieszyć się każda wolną chwilą. Ro
Warszawa, 07.03.2018PARANIENORMALNI SZUKA TALENTÓW WE WROCŁAWIUDuet – Kabaret Paranienormalni – szuka talentów do swojego zespołu. Castingi zostaną przeprowadzone we Wrocławiu i Warszawie. Najbliższy już 24 marca 2018
Zalety przekwalifikowania sięWedług szacunków z 2017 roku, w Polsce brakuje około 50 tysięcy pracowników tej branży. Rynek jest pojemny, a powstające jak grzyby po deszczu nowe podmioty oraz duża chłonność już istniejący
Domowy skarbiec letnich smaków – jak stworzyć funkcjonalną spiżarnię?14.09.2017Powoli zapominamy o słonecznym lecie, a z tyłu głowy mamy już początek jesieni – zwłaszcza, jeśli jesteśmy amatorami sezonowych, wakacyjn
7 na 10 europejskich inwestorów jest zdania, że kryzys zadłużenia w strefie Euro zmniejszy zainteresowanie nieruchomościami. Ponad połowa twierdzi, że banki w tym roku będą mniej chętnie udzielać kredytów i pożyczek hipote
Biały, żółty, błękitny, pleśniowy, topiony – gatunków sera jest z pewnością na tyle dużo, by zapełnić nimi kilkanaście stron maszynopisu. Niezależnie od niuansów smakowych i różnych metod produkcji ser bez dwóch zd