Informacja prasowa, Warszawa, 14.05.2018 r.Deficyt pracowników na polskim rynku pracy sprawia, że firmy coraz częściej decydują się na zatrudnianie cudzoziemców. Najchętniej o etat w Polsce starają się obywatele państw z Eu
Warszawa, 16 września 2019Informacja prasowaWyzwanie Podnieś5 – dołącz do akcji!Pięć to cyfra, do której bez względu na dziedzinę życia lubimy się odnosić: „reguła 5 sekund”, „metoda 5 kroków” czy „5 zasad
Informacja prasowa13 marca 2017iBasso PB3 – zbalansowany wzmacniacz słuchawkowy do SmartfonaFirma iBasso to już znana i lubiana marka. Na rynku polskim obecna jest już od dobrych paru lat i ma w swojej ofercie urządzenia a
W Światowym Badaniu Audytu Wewnętrznego przeprowadzonym przez firmę doradczą Ernst & Young aż 75% respondentów stwierdziło, że skuteczność zarządzania ryzykiem ma bardzo istotny wpływ na kondycję finansową przed
Warszawa, 13 grudnia 2017 r.Informacja prasowa Wdrożenie RODO jak produkcja samochoduProces wdrożenia i utrzymania zgodności z unijnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych (RODO), można porównać do procesu produkcji i
Thomas Minder nagrodzony został za odważną i skuteczną kampanię na rzecz wprowadzenia nowych zasad wynagradzania szwajcarskich elit biznesu. Nagrodę co roku przyznaje miesięcznik ?Reader?s Digest?.…
Jak sprawnie i mądrze stworzyć w mieszkaniu przestrzeń, w której znajdziesię miejsce na gromadzące się od miesięcy drobiazgi, dokumenty, buty i ubrania?Wykorzystując nowość od firmy Curver ? pud a Deco Set umieszczone naw
Sprawdź praktyczne porady przed pojawianiem się lutowych przymrozkówPrzed nami uderzenie ostrej zimy i intensywnych opadów śniegu. Jak przewidują synoptycy mroźne powietrze nadciągające z Rosji i Skandynawii pojawi się w Po
Internet możliwości – biznes zyskuje na IoTWarszawa, 23 sierpnia 2018 – Szacuje się, że w ciągu zaledwie dwóch lat 25 miliardów urządzeń na całym świecie będzie podłączonych do sieci, a do 2025 roku liczba ta wyniesi
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – aż 85% Polaków lubi