7 kultowych zabaw z dzieciństwa, które musisz pokazać swoim dzieciom!Pamiętacie zabawę w podchody? A może tak jak Monika Pyrek graliście w „kozła”? Pora na prawdziwą podróż w czasie, czyliprzypomnienie najwspanialszych
Lutowo-marcowy numer magazynu Witaj w Podróży zabiera czytelników w podróż po fascynujących zakątkach naszego globu. Miłośnicy wypraw egzotycznych podpatrzą Wenecję w czasie karnawału, poznają tajemnice e
Nie ma złej pogody, jest tylko niewłaściwe ubranie. Często zapominamy o tej starej prawdzie, narzekając na mróz, śnieg i roztopy. Tymczasem zima otwiera przed nami wiele nowych możliwości. Najnowszy grudniowo-styczniowy numer
?Reader?s Digest? przeprowadził sondaż, w którym zbadał, co dyskwalifikuje kandydata na urząd premiera w oczach Polaków, Niemców oraz Węgrów.…
Informacja prasowaWarszawa, 21 stycznia 2020 r.Burger czy sałatka? – Polacy coraz chętniej eliminują mięso z dietyCoraz więcej osób deklaruje rezygnację z mięsa lub znacząco ogranicza jego spożycie – niespełna 12% prz
Narodowy Fundusz Zdrowia potrzebuje nowego pomysłu na zarządzanie pieniędzmi obywateli. Zwłaszcza, że nasze społeczeństwo się starzeje, co zwiększa popyt na usługi zdrowotne. Między 2010 a 2035 rokiem, procentowy udział os
Informacja prasowaWarszawa, 4. kwietnia 2019 r.W najbliższy poniedziałek 8 kwietnia 2019r. w fotograficznym concept store Sklep Bez Nazwy w Warszawie odbędzie się spotkanie z fotografem Jackiem Boneckim, który zaprezentuje zdję
Firma doradcza EY rozpoczyna wiosenną rekrutację. Do 7 kwietnia kandydaci – studenci i absolwenci m.in. kierunków biznesowych, prawniczych, ścisłych i informatyki – mogą przesyłać swoje aplikacje. EY zatrudni blisk
Sylwester „last minute”Trendy 2019/2020Sylwester tuż, tuż! To doskonała okazja na to, żeby zaszaleć na parkiecie, wybrać efektowną stylizację oraz fryzurę i zrobić wyjątkowy make up. Jest koniec grudnia, a Ty dalej zas
Znajdź chwilę na nietypowe święto –kulinarne inspiracje na Światowy Dzień ChlebaPieczywo, w tym głównie chleb, od pokoleń pozostaje jednym z podstawowych składników menu większości z nas – przeciętny Polak zjada śr