Informacja prasowaGrajewo, 30 września 2020Marnowanie żywności to poważny, globalny problem natury zarówno ekonomicznej, środowiskowej jak i etycznej. Każdego dnia wyrzucane są tony jedzenia, co przyczynia się do niszczenia
Wyniki badania European Trusted Brands 2013…
Informacja prasowa – PrestoMARZEC 2018Witaj wiosno!Rozpocznij sezon z PrestoOdetchnijmy po mroźnej zimie i cieszmy się coraz dłuższymi, ciepłymi dniami, budzącą się do życia przyrodą i zapachem kwitnących kwiatów.
Mistrz Polski z sezonu 2012/2013 został zwycięzcą rankingu finansowego opublikowanego w piątej edycji raportu ?Ekstraklasa piłkarskiego biznesu?. Publikację tradycyjnie przygotowali eksperci z firmy doradczej EY i spółki Ekstr
Domowy skarbiec letnich smaków – jak stworzyć funkcjonalną spiżarnię?14.09.2017Powoli zapominamy o słonecznym lecie, a z tyłu głowy mamy już początek jesieni – zwłaszcza, jeśli jesteśmy amatorami sezonowych, wakacyjn
Zarządzanie w nowym ładzie gospodarczym, bankowość korporacyjna, przyszłość sektora bankowego w Europie Środkowo-Wschodniej, unia bankowa oraz rola dodatkowych ubezpieczeń zdrowotnych w systemie finansowania służby zdrowia ?
Ośmiu na dziesięciu Europejczyków niepokoi stan środowiska naturalnego. Najbardziej zaniepokojeni są Rosjanie, Słoweńcy, Chorwaci, Rumuni, Portugalczycy oraz Polacy. Przeciwne stanowisko prezentują Holendrzy, wśró
W najnowszym raporcie ?Prognoza dla Rynków Szybkiego Wzrostu? przygotowanym przez ekonomistów Ernst & Young i instytutu Oxford Economics, prognozy dla Polski po raz kolejny okazały się bardzo optymistyczne. Nasza gospodarka zos
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Autorskie potrawy młodych kucharzy z Kurczakiem ZagrodowymFinał VII edycji projektu „Gotuj lokalnie” „Gotuj lokalnie” to program skierowany do szkół gastronomicznych w całej
Informacja prasowaŁódź, 8 stycznia 2020 Lecimy na Studniówkę!Studniówka to noc, na którą czeka się chyba całe liceum. To pierwszy w życiu prawdziwy bal i prawdopodobnie pierwsza okazja by być tak eleganckim i stanąć na